Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، علیرضا قزوه رئیس دفتر شعر، موسیقی و سرود سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با فارس گفت: نظارت جدی آقای جبلی رئیس رسانه ملی و حضور آقای جلیلی قائم مقام سازمان در شوراها و اتاق فکر دفتر موسیقی به پیشبرد اهداف دفتر موسیقی سرعت بخشیده است. آقای رضایی معاونت منابع انسانی و اداری و مالی نیز از دفتر موسیقی و اقداماتی که در دست انجام دارد حمایت جدی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا قزوه ضمن اشاره به فعال‌تر شدن ارکستر سمفونیک صدا و سیما و استفاده حداکثری از ظرفیت این ارکستر بزرگ اظهار داشت: طی چند ماه اخیر برنامه‌ریزی ارکستر سمفونیک صدا و سیما را دستخوش تحول کرده و فعالیت‌های آن را بیشتر کرده‌ایم که پیرو آن ده‌ها اجرا برای مناسبت‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است. این ارکستر در حال آماده‌سازی یک رپرتوار کامل برای مراسم اربعین حسینی است و تمریناتش را به طور جدی از سر گرفته است. 

وی افزود: ما با تشکیل کارگروه‌ها و شوراهای مختلف سعی کرده‌ایم دفتر موسیقی را به صورت همه جانبه پیش ببریم و در این خصوص فعالیت‌های بخش شعر به مراتب بهتر و بیشتر از قبل شده است. ما در حال حاضر بیشترین تعداد شورای شعر را با حضور برجسته‌ترین شعرا و ترانه‌سرایان کشور دارا هستیم و همین مهم باعث ارتقاء سطح کلام در موسیقی شده و این روند رو به رشد به تدریج تاثیر خود را بیرون از مجموعه رسانه ملی بر سطح کیفی شعر و ترانه در آثار موسیقایی باکلام خواهد گذاشت.

قزوه در مورد تغییراتی سازمانی در دفتر موسیقی اینچنین توضیح داد: در تلاشیم تا «دفتر» موسیقی را به «مرکز» تغییر بدهیم. این امر باعث توسعه و گسترش فعالیت‌های دفتر موسیقی رسانه ملی خواهد شد و سطح اختیارات، اقدامات و برنامه‌ریزی و عملیاتی ما را در حوزه شعر و موسیقی و سرود به شکلی محسوس ارتقاء خواهد داد. ضمنا مدرسه موسیقی سازمان نیز فعالیتش به مراتب نسبت به قبل بهتر و بیشتر شده است. جالب اینجاست که دغدغه رئیس سازمان صدا و سیما نیز حول شعر و موسیقی بوده و نسبت به دوره‌های قبل به این بخش از سازمان اهمیت بیشتری داده می‌شود.

وی افزود: ما تحول را آغاز کرده‌ایم و تغییرات کم کم دارد خود را نشان می‌دهد و انشا‌لله تا پایان سال جاری به نقطه مطلوب خواهیم رسید.  ما اینجا یک اتاق فکر با حضور کارشناسان، پژوهشگران، آهنگسازان و شعرای برجسته کشور تشکیل داده‌ایم که تا کنون ده جلسه از آن نیز تشکیل شده و در این اتاق فکر به هم‌افزایی و بحث و بررسی مسائل شعر و موسیقی در سازمان به طور اخص و در کشور به طور اعم پرداخته می‌شود. همچنین شورای عالی موسیقی، شورای شعر و دیگر شوراها نیز به توان مضاعف در حال برگزاری هستند که به حمدلله خروجی آن‌ها مطلوب و ملموس بوده است.

رئیس دفتر شعر، موسیقی و سرود رسانه ملی در مورد برگزاری برنامه‌ها و همایش‌ها گفت: گردهمایی و هم‌اندیشی بزرگ شاعران و فارسی سرایان را که برنامه‌ای بزرگ است را در مهرماه با حضور اندیشمندان، شعرا و پژوهشگرانی از ایران و کشورهای خارجی خواهیم داشت که این رویداد مهم در زیبا کنار برگزار خواهد شد. یک سری برنامه‌های ماهانه را آغاز کرده‌ایم که اولین مورد از آن دعوت از «دولتمند خالف» خواننده و نوازنده نامدار از کشور تاجیکستان بود. برنامه دوم با عنوان «نی و نای» با تقدیر از چند چهره فرهنگی هنری برگزار شد و برنامه سوم با عنوان مراسم «شروه‌خوانی و موسیقی بوشهر» نیز به زودی برگزار خواهد شد.

قزوه با اشاره به بهبود رابطه بین دفتر موسیقی با شبکه‌ها و استفاده بهینه تهیه‌کننده‌ها از تولیدات موسیقایی این دفتر گفت: برنامه‌های موسیقی و شعر محور در شبکه یک و دو  و نسیم در حال شکل‌گیری است و به زودی به روی آنتن خواهد رفت که این نشان از توجه جدی شبکه‌ها به موسیقی و شعر است. خوشبختانه آمار تولید موسیقی سیر صعودی داشته است. بودجه ارکستر سمفونیک صدا و سیما دوبرابر شده و اوضاع پرداخت قطعات تولیدی چه در سطح استان‌ها و چه در مرکز به شکلی محسوس بهبود یافته است. 

علیرضا قزوه مدیر دفتر شعر، موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما در پایان گفت: سند تحول موسیقی را که 300 ساعت تهیه و تدوینش زمان برده را آماده کرده‌ایم. این سند به زودی به دست ریاست محترم رسانه ملی خواهد رسید.  این را هم بگویم که خوشبختانه رابطه دفتر موسیقی با شبکه‌ها و تولید‌کنندگان و تهیه‌کنندگان برنامه‌های سازمان به حدی مطلوب رسیده و تعاملی مثبت در بهره از آثار تولیدی این دفتر در شبکه‌ها و برنامه‌های مختلف سازمان شکل گرفته است و به یاری خدا سعی داریم تا شرایط شعر و موسیقی از منظر کمّی و کیفی روز به روز بهتر و مفیدتر و سازنده‌تر شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دفتر موسیقی شعر علیرضا قزوه دفتر شعر موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما جبلی موسیقی و سرود شعر و موسیقی دفتر موسیقی صدا و سیما رسانه ملی برنامه ها شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۵۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد ماجد، کمیسر سازمان جهانی تبلیغات در ایران گفت: این رویداد با نام «فارِس ابراهیم ابوحمد» به عنوان یکی از بزرگترین نسل آفرینان رسانه و تبلیغات در قرن بیستم، نام گذاری شده است. 

ماجد ادامه داد: جایزه «فارِس» در حوزه‌ مسئولیت اجتماعی و پرورش ستارگان آینده، بر معرفی افرادی تمرکز دارد که برای تعالی نسل بعدی و تمهید شرایط رشد استعدادهای جوان نقش ویژه‌ای ایفا کرده‌اند.

 کمیسر IAA در ایران افزود: این رویداد روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۱۴ تا ۱۸ در استیج اینوتکس و با حضور و سخنرانی اساتید برجسته‌ و چهره‌های شاخصی از کشورهای هلند، استرالیا، روسیه، چین، ترکیه، مالزی، لبنان و شماری از اعضای هیئت مدیره سازمان جهانی تبلیغات (IAA) برگزار می‌شود.

ماجد در ادامه با اشاره به سایر برنامه‌های سازمان جهانی تبلیغات در نمایشگاه اینوتکس گفت: به مناسبت ۵۰ سالگی حضور ایران در سازمان جهانی تبلیغات، اعضا و فعالان حوزه رسانه و ارتباطات بازار در سومین روز از برگزاری نمایشگاه اینوتکس گردهم می‌آیند تا به بررسی آخرین وضعیت فعالیت‌های این سازمان بپردازند.

وی تصریح کرد: نشست پنجاه سالگی سازمان جهانی تبلیغات (IAA) در ایران، علاوه بر استفاده از تجربیات اساتید و خبرگان بین‌المللی این حوزه، به بررسی شرایط و زمینه‌های رشد و پیشرفت نسل آینده از منظر اندیشمندان ایرانی می‌پردازد. 

ماجد ادامه داد: سازمان جهانی تبلیغات به عنوان نهاد بین المللی حوزه ارتباطات و بازار (MARCOM) از سال ۱۹۳۸ (۷ سال قبل از شکل گیری سازمان ملل متحد) به استانداردگذاری، نظم گ‌دهی، طراحی رگولاتوری و سلف رگولاتوری‌ها، آموزش، انتقال فناوری و تکثیر و انتقال دانش در عرصه بین‌المللی می‌پردازد و امروز با بیش از ۸۶ عضو جهانی، از بالاترین سطح تأثیرگذاری در بین متخصصان و جوانان حوزه رسانه، مارکتینگ، تبلیغات و توسعه بازار برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «فارس ابوحمد» نیز که طی پنج دهه فعالیت حرفه‌ای در  سازمان جهانی تبلیغات (IAA)، چهار دوره قائم‌مقام و سه دوره پرزیدنت و دبیرکل این سازمان بوده است، به عنوان موثرترین حامی رشد و تعالی جوانان کشورهای کم‌برخوردار شناخته شده و بسیاری از بزرگان تبلیغات و رسانه در کشورهای آسیایی و اروپایی در زمره شاگردان او هستند.

 اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۵۰ مجموعه شرکت‌کننده و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سریال ۸۷ به زودی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد
  • برنامه ریزی صدا و سیما برای پوشش مطلوب مراسم اربعین ۱۴۰۳
  • تلویزیون بی‌خیال گربه‌های عیاری شد؟ بازگشت «۸۷ متر»
  • رییس سازمان صدا و سیما وارد ایلام شد
  • حرکت کاروان‌های شادی در دهه کرامت در تیران
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود
  • رئیس صداوسیما در پشت صحنه برنامه برمودا |‌ تصاویر